Cream Minimalist Menu QR Code Placement Instagram Post

Over ons

Over PYAAR

Lekker eten sinds 1991

Wij zijn Pyaar. Ons restaurant streeft ernaar om de beste kwaliteit Indiaas eten te maken en te serveren, voor betaalbare prijzen. We gebruiken verse ingrediënten en kruiden voor onze gerechten en hebben een gevarieerd menu met voor elk wat wils.

Onze gerechten worden allemaal met liefde gemaakt, zoals de naam 'Pyaar' al suggereert, want het is Hindi voor 'liefde', en dat is onze belangrijkste inspiratie en doel met onze gerechten. Al onze gerechten worden gemaakt met TLZ: tijd, liefde en zorg, om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn en weggaan met een goede smaak in hun mond, en misschien zelfs een nieuwgevonden liefde voor de Indiase keuken.

Zonder titel (940 x 450 px)
Tulsi-Indian-restaurant-1024x1024
interior-view-of-a-city-restaurant-HFQGVVY.jpg
fried-meat-8EHMQVZ.jpg

ERVARING

Exquise lekker eten

Bij Pyaar is dineren meer dan een maaltijd - het is een ervaring. Vanaf het moment dat u door onze deuren stapt, wordt u ondergedompeld in de warme en levendige ambiance die het hart van India weerspiegelt. Ons attente personeel zorgt ervoor dat u zich welkom en gewaardeerd voelt en begeleidt u door een culinaire reis die het beste van de Indiase keuken benadrukt. De geur van vers gemalen specerijen en sissende gerechten vult de lucht en nodigt je uit om van elk moment te genieten.

Onze open keuken biedt een kijkje in de kunst en passie achter elk gerecht, waardoor uw band met het eten wordt versterkt. Comfortabele zitplaatsen en een elegante inrichting creëren een perfecte omgeving voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een informele lunch of een feestelijk diner. Terwijl u van uw maaltijd geniet, proeft u de toewijding en liefde die in elke hap zit, waardoor uw eetervaring onvergetelijk wordt. Bij Pyaar willen we u niet alleen tevreden stellen, maar ook inspireren door de smaken van India.

Bezoek Restaurant PYAAR, Reserveer vandaag

nl_NLDutch